Antena Căutare

Un Airbus-320 cu 172 de persoane la bord aterizează de urgenţă la baza militară rusă Khmeimim în vestul Siriei, pentru a evita rachete antiaeriene siriene lansate din cauza unui atac aerian israelian în apropiere de Damasc, anunţă Moscova

Un avion de tip Airbus-320 cu 172 de persoane la bord a aterizat de urgenţă la baza aeriană Khmeimim, pentru a evita în ultimul moment rachete ale apărării antiaeriene siriene lansate din cauza unui raid aerian israelian în apropiere de capitala siriană Damasc, anunţă vineri Ministerul rus al Apărării citat de agenţia rusă de presă RIA Novosti, relatează Reuters.

Baza aeriană militară de la Khmeimim, în vestul Siriei, este deţinută de Rusia.

Patru avioane de vânătoare israeliene de tip F-16 au tras mai multe rachete vizând ţinte la periferia Damascului, fără să intre în spaţiul aerian sirian, a precizat un purtătorde cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Acest incident intervine în contextul în care Guvernul sirian a anunţat joi că sistemul apărării siriene antiaeriene a interceptat rachete israeliene vizând ţinte militare situate în sudul ţării şi în apropiere de Damasc.

Sursa : news.ro

FBI acuză China că fură tehnologie americană prin „orice mijloc”. Sunt anchetate 1.000 de cazuri de spionaj economic... Moartea medicului Li Wenliang care a dat alarma cu privire la apariţia coronavirusului provoacă furie în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x