Antena Căutare

Un alt atac terorist la concertul Arianei Grande din Costa Rica? : "Este o situaţie sensibilă şi ar putea duce la o tragedie”

Un columbian în vârstă de 22 de ani a fost arestat duminică, după ce a ameninţat online că va comite un atac la concertul pe care Ariana Grande urma să îl susţină în Costa Rica, scrie BBC.

Un columbian în vârstă de 22 de ani a fost arestat duminică, după ce a ameninţat online că va comite un atac la concertul pe care Ariana Grande urma să îl susţină în Costa Rica, scrie BBC.

Bărbatul, al cărui nume este Caicedo Lopez, a publicat online mesaje de ameninţare în limba arabă. El a fost reţinut la primele ore ale zilei de duminică, iar concertul Arianei Grande din Alajuela a avut loc conform programului. La concertele cântăreţei americane au fost sporite măsurile de securitate, după atentatul care a avut loc în luna mai, la Manchester, ce s-a soldat cu 22 de morţi, dintre care şapte copii.

Un reprezentant al poliţiei din Costa Rica a declarat pentru un cotidian că în eventualitatea în care ameninţările ar fi fost făcute ”în glumă”, autorităţile erau nevoite să ”verifice dacă sunt sau nu reale, pentru că este o situaţie sensibilă şi ar putea duce la o tragedie”.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a publicat pe Instagram o imagine din timpul concertului, fără a menţiona ameninţarea. Ariana Grande va susţine patru concerte în Mexic, în următoarele opt zile, după care va ajunge în Japonia, în luna august.

Fenomen extrem de rar! S-a întâmplat în apropierea aeroportului și a fost filmat de un amator!... Un bărbat din Mexic a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un crocodil, în piscina unui complex turistic. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x