Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Un american a ajuns tata fara voie si acum e si bun de plata

Tata fara voie si, pe deasupra, bun de plata. E povestea unui american care a acceptat sa doneze material genetic unui cuplu de lesbiene dornice sa aiba un copil. La 3 ani de la nasterea fetitei cu care barbatul nu a vrut niciodata sa aiba de-a face, statul a decis ca trebuie sa plateasca pensie alimentara si sa contribuie la cresterea copilei. Iar cheltuielile la care e obligat nu sunt mici.

Un anunt pe Internet l-a transformat pe William in potential tata pentru copilul pe care si-l doreau Angela si Jennifer. Dupa ce s-au intalnit si au stat de vorba, barbatul a acceptat sa doneze sperma pentru ca visul celor doua sa devina realitate.

Barbatul a semnat si un document prin care a renuntat la orice drept asupra copilului. Si-a vazut nestingherit de viata pana de curand, cand un tribunal din Kansas a decis ca este tatal copilei nascute acum 3 ani. Femeile pe care el le ajutase s-au despartit si nu prea au cu ce creste copilul, asa ca autoritatile au decis ca e momentul ca tatal biologic sa devina si tata pe hartie.

Asa ceva a fost posibil pentru ca cei 3 nu au apelat la un medic sau la o clinica de fertilizare.

Daca donezi prin intermediul unui medic autorizat, pentru inseminarea unei femei, alta decat sotia ta, atunci nu esti tatal copilului rezultat.

Pentru ca a ales sa procedeze altfel, William este, acum, bun de plata pentru pensie alimentara, plus 6.000 de dolari pentru cheltuielile de la nastere. Barbatului i-a mai ramas o cale de atac in justitie. Si o concluzie amara.

Recomandari