Antena Căutare

Un american si-a inscenat rapirea ca sa poata iesi la bere cu baietii

Un american tinut sub papuc de sotia lui a facut un gest extrem pentru a putea iesi in oras cu prietenii sai. Barbatul si-a inscenat rapirea din propria casa, insa acum risca sa ajunga la inchisoare.

Rogelio Andaverde are 34 de ani si o sotie care nu il prea lasa sa iasa la bere cu baietii. Cand a crezut ca a gasit cea mai buna metoda de a-i ascunde nevestei o intalnire cu prietenii, barbatul nu a reusit decat sa aiba probleme mai mari in familie, dar si cu legea.

Prietenii lui Rogelio si-au pus masti pe cap, s-au inarmat cu pistoale si au patruns in casa prietenului aflat la nevoie, relateaza publicatia Metro. Ingrozita, sotia lui a urmarit momentul rapirii si, dupa ce Rogelio a fost urcat intr-o duba, a alertat politia. Femeia nu avea nicio idee ca totul a fost o inscenare, iar sotul ei a fost eliberat imediat.

Acum, barbatul a constatat ca nu poate sa isi pacaleasca sotia, dar nici autoritatile si risca sa ajunga la inchisoare din cauza apelului de urgenta prin care era anuntata o rapire ce s-a dovedit a fi falsa.

Foto: metro.co.uk/Hidalgo County Sheriff

Record de candidati la Premiul Nobel pentru Pace... O replica fidela a palatului Versailles, de vanzare, pentru 18 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x