Caz INCREDIBIL! Un artist stradal fără mâini, acuzat că a înjunghiat un turist

 

Un artist stradal fără mâini, nevoiaș, a fost acuzat că a înjunghiat un turist în orașul Miami Beach din statul american Florida.  

Bărbatul, Jonathan Crenshaw, în vârstă de 46 de ani, este acuzat că a ținut o forfecă cu picioarele și că l-a înjughiat pe turistul Cesar Coronado, în vârstă de 22 de ani, originar din Chicago. Incidentul a avut loc marți dimineață, potrivit poliției din Miami Beach.

Niciunul dintre bărbați nu contestă că Cesar Coronado a fost înjughiat, dar Jonathan Crenshaw susține că acesta l-a atacat primul.

Crenshaw este o persoană cunoscută în Miami Beach, deoarece obișnuiește să picteze pe pânză în cartierul South Beach. El putea fi întâlnit adesea pe Lincoln Road, iar trecătorii îi admirau abilitatea de a crea artă cu picioarele.

Luni seară, însă, potrivit lui Crenshaw, el stătea întins, iar Coronado s-a apropiat de el și l-a lovit în cap.

Potrivit poliției, Crenshaw l-a înjughiat de două ori pe Coronado, după care a fugit.  

Însă, o femeie care l-a însoțit pe turistul Cesar Coronado în călătorie a spus o poveste diferită. Potrivit acestei femei, ea și Coronado l-au abordat pe Crenshaw la o intersecție pentru a-i cere indicații, când acesta a sărit brusc și l-a înjunghiat pe Coronado într-un braț.

Turistul a fost transportat la spital și i-au fost îngrijite rănile.

Crenshaw a mai avut probleme cu justiția, încă din 2008. Cel mai recent, el a fost condamnat la 180 de zile de închisoare după ce a atacat un polițist, în 2014. El a avut de-a lungul timpului probleme cu alcoolul și a fost acuzat și de violare de domiciliu.

Se crede că Jonathan Crenshaw a fost născut în Alabama, dar nu se știe dacă a fost născut fără mâini sau dacă le-a pierdut ulterior. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe