„I-a spus ceva îngrozitor!”. Un asistent medical, bătaie la metrou, cu un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un asistent medical a fost implicat într-o bătaie, la metroul din Chicago, cu un bărbat care a acuzat lucrătorii din domeniul sanitar pentru criza actuală, în contextul pandemiei de coronavirus. Momentul a fost filmat.

„I-a spus ceva îngrozitor!”. Un asistent medical, bătaie la metrou, cu un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Imaginile video au fost surprinse cu un telefon de mobil, de către o femeie care se afla în trenul de metrou.

Totul a început după ce un bărbat de culoare a început să strige insulte la adresa asistentului medical, care era așezat, purtând o mască pe fața.

La un moment dat, pentru că bărbatul nu îi dădea pace, asistentul medical s-a ridicat de pe scaunul lui și a început să se certe cu acesta, în privirile îngrijorate ale martorilor.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

„Este o bătaie în tren!”, a spus o femeie care a acționat butonul de alarmă. Ea a precizat că asistentul medical i-a spus de mai multe ori bărbatului să-l lase în pace, înainte de a se implica în conflict.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

În cele din urmă, asistentul medical a părăsit trenul de metrou. Acesta ar fi hotărât să facă plângere, în urma incidentului.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri