Antena Căutare

Un avion s-a PRĂBUȘIT și a luat foc! Zeci de persoane au fost rănite!

Un cumplit accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când un avion a ratat aterizarea și a căzut într-un râu! O aripă a fost complet distrusă și aeronava a luat foc. Din primele informații, o persoană a murit și alte 18 au fost rănite.

Un avion de tip Boeing 737 care venea de la Moscova a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ratat aterizarea pe aeroportul din Soci, provocând rănirea a 18 persoane, potrivit autorităţilor, citate de AFP.

Un avion S-A PRĂBUȘIT în urmă cu puțin timp. La bordul aeronavei erau și copii

Avionul companiei ruseşti UTair, care transporta 166 de pasageri şi şase membri ai echipajului, a alunecat de pe pistă într-un râu, o aripă a fost distrusă înainte de a lua foc.

Un avion s-a PRĂBUȘIT și a luat foc! Zeci de persoane au fost rănite!

"În consecinţă, 18 persoane au primit asistenţă medicală", au anunţat autorităţile regionale în domeniul sănătăţii. Printre răniţi se află şi trei copii. O anchetă a fost deschisă pentru a elucida motivele acestui incident, care a avut loc la ora locală 2.50 (23.50 GMT), potrivit news.ro.

În timpul operaţiunii de salvare, un angajat al aeroportului a murit, aparent din cauza unei crize cardiace, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al aeroportului din Soci.

Oraşul Soci, situat pe malul Mării Negre, a fost gazda Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014.

BREAKING NEWS: O actriţă celebră a fost ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti, în propria casă! Detaliile tragediei sunt HALUCIN... Tragedie de proporții! Peste 125.000 de oameni au fost evacuați de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x