Antena Căutare

Imagini dramatice surprinse într-un bar! Un bărbat a intrat cu drujba în local și s-a năpustit asupra clienților

Imagini teribile au fost surprinse într-un bar din Rusia, unde un bărbat a dat buzna în local cu o drujbă și s-a năpustit asupra clienților. 

Imagini teribile au fost surprinse într-un bar din Rusia, unde un bărbat a dat buzna în local cu o drujbă și s-a năpustit asupra clienților.

Scenele dramatice au fost surprinse într-un bar din Nahodka, un oraș aflat în sud-estul Rusiei, în Orientul Îndepărtat.

În imaginile care au făcut furori pe internet se poate vedea cum mai multe persoane încearcă să-l imobilizeze pe bărbatul înarmat cu drujba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deocamdată, nu se știe cu exactitate dacă individul a fost arestat sau a reușit să fugă. Cert este, însă, că nu a făcut victime.

La începutul lunii februarie, în România, un tânăr a dat buzna peste un bărbat de la care cumpărase o mașină. A tăiat ușa de la intrare cu drujba, iar mai apoi l-a ucis de bărbatul de 40 de ani, care era tatăl a doi copii.

Erdogan: Cei care cumpără valută pentru deprecierea lirei turceşti vor plăti ”un preţ greu”... Georgia va adera la NATO, afirmă Jens Stoltenberg într-o vizită cu ocazia unor exerciţii militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x