Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Îngrijitor ucis pe loc de elefantul pe care-l bătea frecvent! Moartea sa a fost filmat! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Îngrijitorul a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost ucis chiar de elefantul pe care-l îngrijea, după ce l-a bătut cu un băț, din dorința de a se așeza pentru a-l spăla.

Îngrijitorul a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost ucis chiar de elefantul pe care-l îngrijea, după ce l-a bătut cu un băț, din dorința de a se așeza pentru a-l spăla.

Potrivit Daily Mail, imaginile teribile au fost filmate în sudul Indiei și se poate vedea cum Arun Panikkar a lovit elefantul pentru a-l determina să se așeze. Din păcate, însă, el a alunecat, iar elefantul s-a așezat pe, strivindu-l.

Momentul teribil a fost văzut rapid de un alt îngrijitor, care a alergat să-l salveze pe Arun. Ba mai mult, chiar și el a lovit elefantul pentru a-l face să se ridice.

La un moment dat, însă, mamiferul se ridică plin de sânge pe spate. Cadavrul bărbatului este scos de sub el.

Acum, Poliția a demarat o anchetă. Proprietarul elefantului ar fi, potrivit presei internaționale, internat într-un spital local.

Recomandari