Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Un bărbat gol pușcă s-a plimbat pe stradă, în văzul a sute de persoane! Filmarea e virală pe internet

Un bărbat a lăsat mască sute de trecători după ce s-a plimbat gol pușcă pe o stradă aglomerată, în toiul zilei. Omul purta doar o mască de protecție.

Un bărbat s-a plimbat dezbrăcat pe o stradă din Londra

S-a întâmplat pe Oxford Street, una dintre cele mai aglomerate străzi din Marea Britanie! Tim Shieff în vârstă de 32 de ani i-a uimit pe britanici cu decizia de-a se plimba gol pușcă, în văzul tuturor, purtând doar o mască de protecție în zona genitală.

BĂRBAT DEZBRĂCAT COMPLET, FILMAT PE O STRADĂ DIN LONDRA

Se pare că gestul bărbatului a fost făcut cu scopul de a protesta împotriva obligativității purtării măștilor de protecție în magazine, regulă intrată în vigoare în Marea Britanie recent.

citește și: Ups! S-a văzut mai mult decât ar fi trebuit! Un reporter TV și-a filmat din greșeală soțul dezbrăcat, la duș! VIDEO

De origine americană,Tim Shieff este cunoscut de britanici pentru faptul că este campion mondial la alergare liberă. După ce i-a șocat pe britanici cu gestul său, sportivul a distribuit controversatele imagini pe paginile sale de Instagram și Twitter.

Așa cum era de așteptat, filmarea a devenit imediat virală și a uimit oameni din întreaga lume.

citește și: Un unchi de 114 kilograme a țâșnit gol pușcă din casă, pentru a-și salva nepoata răpită! „Mi-am dat seama târziu” VIDEO

În contextul epidemiei de coronavirus, Marea Britanie a introdus în mod oficial, în cursul zilei de sâmbătă, obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile comerciale, în benzinării, bănci, oficii poștale și în mijloacele de transport în comun.

Amenda pentru refuzul de a purta mască în Marea Britanie este în valoare de 100 de lire sterline.

Recomandari