Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Oribil! Un bărbat și-a confundat soția cu fiica, în noaptea nunții! Câți ani va petrece după gratii, pentru viol

Un bărbat din Danemarca și-a confundat soția cu fiica, în noaptea propriei nunți. Danezul a fost condamnat la închisoare pentru viol, deși el și-a găsit o scuză pentru fapta lui.

Un bărbat din Danemarca și-a confundat soția cu fiica, în noaptea propriei nunți. Danezul a fost condamnat la închisoare pentru viol, deși el și-a găsit o scuză pentru fapta lui.

Incidentul a avut loc într-o localitate din apropierea orașului Kolding, din sudul Danemarcei, unde mirele de 50 de ani a avut petrecerea de nuntă.

Bărbatul a pretins în faţa judecătorilor că nu îşi aduce aminte absolut nimic, din cauza stării de ebrietate foarte avansate şi a negat toate acuzațiile de viol și de abuz sexual.

Fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a consumat, de asemenea, mult alcool la petrecere, şi s-a dus să se culce în apartamentul nupţial, în patul miresei.

După ceva timp, mirele s-a dus şi el la culcare, în acelaşi pat în care era fiica sa, dar şi proaspăta soţie. Potrivit rapoartelor oficiale, la un moment dat, între orele 04:00 și 04.45, omul şi-a înşfăcat fiica. Victima spune că a ţipat și l-a lovit pe tatăl ei, cerându-i să se oprească.

„Când i-a cerut să se oprească și a încercat să se ridice, tatăl ei a împins-o puternic, în piept. După aceasta, în timp ce era pe spate, a forțat contactul sexual, în ciuda faptului că i se ceruse să se oprească, de mai multe ori", se arată în raportul procurorilor.

Victima, în vârstă de 20 de ani, nu a putut să se apere din cauza intoxicării cu alcool.

În zilele următoare, într-un schimb de mesaje între tatăl și fiica sa, acesta i-a cerut scuze, spunând că a confundat-o cu soţia sa, precizează instanţa.

„La ce m-ai supus este ceva ce nu pot să accept. Ţi-am cerut să te oprești și ai continuat. Am strigat, ai continuat, te-am lovit, ai continuat", a declarat tânăra înlăcrimată, la audieri, potrivit observator.tv.

Bărbatul a fost declarat vinovat de viol și va petrece doi ani și șase luni la închisoare.

Recomandari