Antena Căutare

Un bebeluș a murit după ce părinții lui l-au operat acasă! Ce intervenție au încercat să îi facă

Un bebeluș de cinci luni a murit după ce părinții lui i-au făcut o circumcizie acasă, în Italia. Copilul a fost dus de urgență la un spital din Bologna, vineri, după ce a suferit un atac de cord, dar nu a supraviețuit.

Un bebeluș de cinci luni a murit după ce părinții lui i-au făcut o circumcizie acasă, în Italia. Copilul a fost dus de urgență la un spital din Bologna, vineri, după ce a suferit un atac de cord, dar nu a supraviețuit.

Bebelușul de cinci luni ar fi murit la câteva ore după ce a fost internat.

A fost dechisă o anchetă în acest caz, părinții bebelușului de cinci luni fiind cercetați pentru omor.

Tragedia bebelușului de cinci luni care a murit în urma unei circumcizii făcute de părinții lui s-a petrecut la după ce, în decembrie, un copil de doi ani a decedat în condiții similare.

Micuțul de doi ani a murit în Roma, după ce a pierdut foarte mult sânge. El a fost operat într-un centru medical, iar doctorul care s-a ocupat de el, cetățean american cu origini în Libia, a cerut ajutorul altor doctori, dar copilul nu a mai putut fi salvat.

În Italia, mulți imigranți musulmani practică circumcizia din motive religioase și culturale. Uneori, aceștia întâmpină probleme în a avea acces la o astfel de intervenție în spitale, fie din cauza costurilor ridicate, fie deoarece doctorii refuză să opereze copii cu vârsta mai mică de patru ani.

Însă, peste 5.000 de circumcizii sunt făcute în Italia anual, iar peste o treime dintre acestea sunt realizate ilegal.

A fost declarat mort timp de 21 de minute! A înviat în drum spre morgă! Mesajul lui te va face să plângi - Foto... Două avioane militare ruseşti cu armament și soldați au aterizat la Caracas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x