Antena Căutare

Un bebeluș de o lună se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de mamă: ”L-a lăsat plin de sânge și s-a dus la întâlnire!”

Un băiețel în vârstă de doar o lună de zile se zbate între viață și moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui. 

Un băiețel în vârstă de doar o lună de zile se zbate între viață și moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui.

Cazul șocant a avut loc în orășelul Rivne, Ucraina, iar micuțul plin de vânătăi a fost descoperit de vecini. Se pare că mama acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani, l-a lăsat singur ca să meargă la o întâlnire.

Micuțul a fost dus de urgență la spital, iar acum se află la Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, bebelușul are craniul fracturat și n-au putut să-l examineze în totalitate, din cauza stării delicate în care se află.

Potrivit presei locale, copilul locuia cu mama lui, o tânără a cărei identitate n-a fost dezvăluită, într-o locuință socială.

”Când am intrat în locuință l-am văzut pe Mykyta în pătuțul lui. Avea ochii negri, nasul plin de sânge și abia respira. L-am schimbat și am văzut vânătăile de pe corp.”, a povestit o vecină care a sunat la Ambulanță și la Poliție.

Mama copilului și-a justificat faptele în fața polițiștilor spunând că era stresată din cauza faptului că micuțul plângea constat.

”A spus că și-a ieșit din minți pentru că bebelușul plângea. L-a lăsat singur acasă și a plecat.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Acum, femeia riscă să fie decăzută din drepturi, iar copilul va fi luat din grija ei și dus într-un orfelinat. Tatăl copilului, în vârstă de 27 de ani, nu este interesat de starea acestuia.

Dispărută de trei zile în savana, o femeie a fost găsită într-un mod neașteptat... Macron şi Merkel, de acord în Apărare şi lupta împotriva modificărilor climatice, optimişti cu privire la Brexit înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x