Antena Căutare

Un bebeluș de o lună se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de mamă: ”L-a lăsat plin de sânge și s-a dus la întâlnire!”

Un băiețel în vârstă de doar o lună de zile se zbate între viață și moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui. 

Un băiețel în vârstă de doar o lună de zile se zbate între viață și moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui.

Cazul șocant a avut loc în orășelul Rivne, Ucraina, iar micuțul plin de vânătăi a fost descoperit de vecini. Se pare că mama acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani, l-a lăsat singur ca să meargă la o întâlnire.

Micuțul a fost dus de urgență la spital, iar acum se află la Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, bebelușul are craniul fracturat și n-au putut să-l examineze în totalitate, din cauza stării delicate în care se află.

Potrivit presei locale, copilul locuia cu mama lui, o tânără a cărei identitate n-a fost dezvăluită, într-o locuință socială.

”Când am intrat în locuință l-am văzut pe Mykyta în pătuțul lui. Avea ochii negri, nasul plin de sânge și abia respira. L-am schimbat și am văzut vânătăile de pe corp.”, a povestit o vecină care a sunat la Ambulanță și la Poliție.

Mama copilului și-a justificat faptele în fața polițiștilor spunând că era stresată din cauza faptului că micuțul plângea constat.

”A spus că și-a ieșit din minți pentru că bebelușul plângea. L-a lăsat singur acasă și a plecat.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Acum, femeia riscă să fie decăzută din drepturi, iar copilul va fi luat din grija ei și dus într-un orfelinat. Tatăl copilului, în vârstă de 27 de ani, nu este interesat de starea acestuia.

Dispărută de trei zile în savana, o femeie a fost găsită într-un mod neașteptat... Macron şi Merkel, de acord în Apărare şi lupta împotriva modificărilor climatice, optimişti cu privire la Brexit înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x