Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un cetățean român a băgat spaima în femeile germane cu o jucărie sexuală. Acesta le-a atacat pe stradă bătându-le peste față cu obiectul

Incidentul a avut loc sâmbătă, 28 decembrie, în jurul orei 12.00. Totul s-a derulat cu repeziciune: un român în vârstă de 45 de ani a atacat două femei cu un dildo, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Hamburg, citat de Ziarul Românesc.

Un cetățean român a băgat spaima în femeile germane

Prima dată a lovit peste faţă cu jucăria erotică o femeie de 32 de ani, iar atunci când victima a încercat cu disperare să scape de el, a urmărit-o până pe un alt peron, unde a agresat o altă femeie. A fost însă pus rapid pe fugă în momentul în care un cetăţean sirian de 22 de ani a intervenit pentru cele două femei.

Nu a ajuns însă departe, pentru că poliţiştii alertaţi l-au reţinut şi l-au dus la cel mai apropiat sediu al Poliţiei Hamburg, chiar în incinta gării. Aici, oamenii legii au făcut primele verificări în baza de date şi au descoperit că cetăţeanul român era căutat pentru mai multe furturi.

Chiar şi aşa, bărbatul a fost eliberat şi va fi cercetat în libertate, însă s-a ales cu dosar penal şi riscă acum să facă închisoare în Germania.

(sursa: Adevărul)

Recomandari