Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un clan de romi care a adunat 40 de mil. de dolari din vrajitorii, arestat in SUA

Mai multi membri ai unui clan de romi care se ocupau cu ghicitul si vrajitoria au fost arestati in Statele Unite. Procurorii americani au descoperit ca acestia au adunat o avere de 40 milioane dolari din inselaciuni. Membrii clanului incepeau cu un simplu ghicit in palma si se incheiau cand victima ii spunea vrajitoarei codul PIN al cardului.


Reteaua profita de naivitatea clientilor pe care ii convingeau sa plateasca sume din ce in ce mai mari cu fiecare noua sedinta de consultatie. Clanul Marks a reusit sa stranga din1991 si pana acum o avere estimata la 40 de milioane de dolari.

Victimelor li se cereau ceasuri scumpe pentru a-si recapata fostele iubiri. Pentru infidelitatile din casnicie, vrajitoarele cereau cate o moneda de aur pentru fiecare an petrecut in adulter.

Multi dintre pacaliti ajungeau sa le dea vrajitoarelor chiar si codurile PIN ale cardurilor lor.

Afacerile clanului Marks aveau o fatada legala, functionand ca firme in mai multe state din America. Fondatorul clanului, Jimmy Marks a fost inmormantat conform traditiei romilor cu muzica si dansuri, spre mirarea americanilor.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Recomandari