Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Un copil de 8 ani, încătușat de polițiști! Ce a făcut băiatul, înainte de a fi arestat. „Trebuie să înțelegi că ai greșit” - VIDEO

Un copil în vârstă de opt ani a fost filmat în timp ce era arestat cu brutalitate de câțiva polițiști, după ce a lovit o profesoară. Imaginile video au fost făcute publice de avocatul familiei lui George Floyd – bărbatul de culoare care a murit după o astfel de arestare agresivă.

Un copil de 8 ani, încătușat de polițiști! Ce a făcut băiatul, înainte de a fi arestat. „Trebuie să înțelegi că ai greșit”

Copilul a fost filmat în 2018, dar imaginile au apărut acum pe internet. Nu se știe în ce circumstanțe. Avocatul Ben Crump, care reprezintă familia lui George Floyd, le-a distribuit.

În imagini se vede cum copilul de opt ani, cu nevoi speciale, plângea în timp ce polițiștii încearcau să îl încătușeze, dar în zadar, deoarece mâinile lui erau prea mici. Agenții i-au spus minorului că va ajunge la închisoare.

„Incredibil! Poliția din Key West a folosit tactici de intimidare asupra unui copil de opt ani cu nevoi speciale. Era mic, dar agenții s-au gândit că a fost în regulă să îl încătușeze!”, a spus avocatul.

Astfel de tactici sunt folosite pentru minori pentru a-I descuraja să devină infractori.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

Totul a început când copilul a refuzat să stea pe scaunul lui și apoi lângă profesoară. „Nu mă atinge!”, i-a spus copilul. Apoi, cadrul didactic i-a spus băiatului să facă câțiva pași cu ea, iar el a lovit-o cu o mână și i-a spus: „Mama o să vină și o să te bată!”.

Înainte ca băiatul să fie urcat în mașina de poliție, profesoara s-a apropiat de el și i-a spus că trebuie să înțeleagă că a făcut o greșeală și că trebuie să învețe o lecție. În plus, cadrul didactic i-a spus copilului că nu îi face plăcere că a pus-o în această situație.

Recomandari