Antena Căutare

Un copil român rănit în atacul de la Nisa, dar în stare stabilă. Părinţii lui nu au fost găsiţi încă

MAE transmite sâmbătă că minorul internat într-un spital din Nisa, despre care se bănuia că este cetăţean român, a fost identificat, el fiind rănit în atacurile de joi, dar în stare stabilă, în timp ce părinţii acestuia sunt căutaţi în continuare, existând suspiciuni ca şi ei să fi fost răniţi la Nisa

MAE transmite sâmbătă că minorul internat într-un spital din Nisa, despre care se bănuia că este cetăţean român, a fost identificat, el fiind rănit în atacurile de joi, dar în stare stabilă, în timp ce părinţii acestuia sunt căutaţi în continuare, existând suspiciuni ca şi ei să fi fost răniţi la Nisa.

"În ceea ce priveşte situaţia minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetăţean român. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ataşatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris. Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoţit rudele în cursul vizitei la spital şi a discutat cu medicii curanţi", informează MAE.

Starea de sănătate a minorului este stabilă, prognosticul privind evoluţia fiind unul pozitiv.

La faţa locului se află şi ambasadorul României în Franţa.

Rămân în continuare semne de întrebare cu privire la soarta părinţilor săi. Potrivit MAE, căutările pentru cei doi continuă.

"Verificările cu privire la situaţia celorlalţi doi cetăţeni români daţi dispăruţi, părinţii minorului, continuă. Reamintim faptul că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate. Ambasada României la Paris şi Consulatul General al României la Marsilia menţin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autorităţile franceze", transmite MAE.

MAE a anunţat sâmbătă că situaţia unei familii cu un copil minor, care s-ar fi aflat joi în timpul atacului în zona Nisa, nu este clară, ei nefiind localizaţi, existând informaţia cu privire la un copil care se află internat într-un spital pediatric din Nisa, care ar putea fi cel căutat de autorităţi.

Pe pagina de Facebook SOS Nisa au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului.

Printre aceste mesaje apare şi unul legat de ”o familie de români care trăiesc în Austria, şi care nu au maid at nicio veste prietenilor.

Cei care au postat anunţul cer să fie contactaţi, dacă cineva are informaţii despre cei doi.

La comentarii, câteva persoane din România au publica mesaje în care spun că la spitalul Lenval a fost găsit copilul celor doi români, însă nu se ştie încă nimic despre cei doi părinţi.

Informaţia de pe SOS Nisa a fost preluată şi de publicaţia Daily Mail Online, care vorbeşte despre copii dispăruţi şi despre alţii aflaţi în spitale, şi care nu sunt căutaţi de nimeni.

Până în acest moment, existau informaţii cu privire la doi cetăţeni români care au fost răniţi în urma atacului comis la Nisa, soţ şi soţie, din Buzău. Soţul a fost externat.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a agravat. Fostul campion cântărește 45 de kilograme!... Descoperire uluitoare. Muncile lui Hercule în viziunea romanilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x