Antena Căutare

„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru părinți în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”

Un copil din Statele Unite ale Americii va vedea patru oameni implicați în venirea lui pe lume, în fotografiile ce au fost făcute în ziua în care s-a născut. Mai exact, pe părinții lui biologici și pe femeia care l-a născut, alături de soțul ei.

„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru părinți în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”
„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru oameni în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”

Cele două familii au publicat câteva fotografii pentru a încuraja alte persoane să apeleze la mame surogat, dacă își doresc să devină părinți, dar au probleme de fertilitate. Ambele femei implicate au vorbit despre întreaga experiență.

Mirelle Leguia, în vârstă de 37 de ani, și Jason Porras, în vârstă de 39 de ani, din Texas, care mai au un fiu, în vârstă de șapte ani, au fost devastați după ce ea a pierdut trei sarcini, într-o perioadă de doi ani, în încercarea de a da naștere unui al doilea copil.

După ce au aflat că au probleme de fertilitate, cei doi au decis să se mute într-o casă mai mică și să își folosească economiile pentru a apela la o mamă surogat, care să facă un tratament de fertilizare in vitro, pentru a le naște un copil.

Au găsit-o pe Christine Puryear, în vârstă de 31 de ani, care a devenit mamă surogat pentru ei și a dat naștere fiului lor, Luca, în luna aprilie. Ea și soțul ei, George., în vârstă de 32 de ani, apar împreună în fotografiile de la nașterea copilului.

Ce a simțit mama biologică a copilului, în timpul sarcinii mamei surogat

Mirelle Leguia a recunoscut că a fost o provocare să vadă cum o altă femeie i-a purtat copilul în pântec. În plus, a fost îngrijorată că ar fi posibil să nu lege o legătură la fel de strânsă cu acest bebeluș, ca în cazul primului ei copil. Apoi, a găsit soluția – și-a putut alăpta copilul, prin lactație indusă.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

„Christine a spus că a fost visul ei să ajute un cuplu să aibă un copil, iar noi ne-am simțit onorați că a făcut asta pentru noi. La trei ore după ce s-a născut, -am luat pe fiul nostru, Luca, acasă. A fost nemaipomenit momentul în care i-am făcut cunoștință cu Nico”, a mai povestit femeia.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

„Au fost ambii soți prezenți la fiecare ecografie și la naștere. Fericirea de pe chipul ei, când s-a născut Luca, este ceva ce nu voi uita niciodată. Au fost amândoi atât de recunoscători, iar experiența de a fi mamă surogat, per total, a fost minunată, pur și simplu”, a spus Christine Puryear, care are și un copil al ei.

Femeia a adăugat că i-a plăcut experiența suficient de mult încât să o repete de două ori, după ce corpul ei se va fi recuperat.

O mamă a fost dată afară din avion, din cauza copilului ei: „Este bolnav. Nu îl pot obliga să facă ce vor ei”... Dezvăluire scandaloasă despre COVID-19! Medicii și cercetătorii fac teste pe „etnici și cei din minorități”: „Este singu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x