Antena Căutare

Un cuplu a fost acuzat de furt după ce a cheltuit mii de dolari după ce banca a depus banii greșit în contul lor: „au recunoscut că știau că banii greșiți nu le aparțineau, dar oricum i-au cheltuit”

Un cuplu din Pennsylvania a fost acuzat de furt după ce a cheltuit mii de dolari după ce banca le-a depus din greșeală suma de 120.000 de dolari în contul lor. 

Un cuplu a fost acuzat de furt după ce a cheltuit mii de dolari după ce banca a depus banii greșit în contul lor: „au recunoscut că știau că banii greșiți nu le aparțineau, dar oricum i-au cheltuit”
Un cuplu a fost acuzat de furt după ce a cheltuit mii de dolari după ce banca a depus banii greșit în contul lor

Un cuplu din Pennsylvania a fost acuzat de furt după ce a cheltuit mii de dolari după ce banca le-a depus din greșeală suma de 120.000 de dolari în contul lor.

Robert și Tiffany Williams au primit din greșeală 120.000 de dolari (97.000 de lire sterline) și apoi au cheltuit aproape toți banii, potrivit unei declarații. Cuplul se confruntă, de asemenea, cu taxe de peste 100.000 de dolari, pentru descoperire de cont, după ce au achiziționat un SUV și alte bunuri, spun autoritățile.

Cuplul a recunoscut că știe că banii nu sunt ai lor. Domnul și doamna Williams, 36, respectiv 35 de ani, au fost acuzați de furt și de primirea bunurilor furate. Au fost eliberați pe cauțiune.

Luni, aceștia s-au prezentat în instanță în Lycoming și au renunțat la drepturile lor la o audiere preliminară. Perechea nu a comentat presei americane și nu este clar dacă au obținut un avocat.

Cuplul a primit banii în contul lor bancar BB&T, la 31 mai, a declarat pentru ziarul Williamsport Sun-Gazette, soldatul de stat Aaron Brown. Banii erau meniți să se ducă la o firmă de investiții. Eroarea a fost observată la 20 iunie, iar banii au fost scoși din contul lui Williams și depuți în locul corect.

Însă poliția a spus că până acum, cuplul a cheltuit deja aproximativ 107.000 de dolari din bani fără a contacta banca.

Williams a achiziționat un Chevrolet Traverse, un camper, o mașină de curse și alte articole de uz casnic, potrivit reclamației. De asemenea, au dat 15.000 de dolari pentru a ajuta prietenii.

Când a fost contactată de oficialități bancare, doamna Williams le-a spus că „nu mai avea fonduri pentru că deja a achitat facturile”, a scris domnul Brown în plângerea penală, potrivit CBS News.

"[Tiffany Williams] a spus băncii că soțul ei a cheltuit o mare parte din fonduri și a achiziționat o mașină. A spus că va vorbi cu soțul său și va încerca să construiască un acord de rambursare." Cu toate acestea, banca nu a putut să contacteze cuplul după acea conversație.

Când anchetatorii au vorbit din nou cu soții în iulie, amândoi „au recunoscut că știau că banii greșiți nu le aparțineau, dar oricum i-au cheltuit”. Înainte de accident, contul lor avea un sold mediu de 1.000 $.

„Deși nu putem comenta specificul acestei probleme din cauza practicilor de confidențialitate ale clienților, întotdeauna lucrăm cât mai rapid pentru a rezolva orice problemă care ne afectează clienții”, a declarat banca BB&T pentru CNN.

Sursă: BBC

Anunţ oficial privind investigaţia deschisă de 48 de state americane, Districtul Columbia şi Puerto Rico împotriva Googl... Johnson: Puteţi să îmi legaţi mâinile în Parlament, dar nu voi amâna Brexitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x