Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un cuplu de lesbiene a salvat 40 de adolescenti in timpul atacului de pe insula Utoya

Povestea celor doua femei, Hege Dalen si Toril Hansen, a fost relatata in premiera de cotidianul finlandez Helsingin Sanomat si preluata de cotidianul francez Ouest-France. Dar, curios, nu a facut valva in presa internationala. Potrivit Helsingin Sanomat, cele doua, care sunt casatorite, se aflau de cealalta parte a insulei in momentul in care Anders Behring Breivik a inceput sa traga in adolescentii care participau la o scoala de vara a tineretului laburist, pe insula Utoya.

Am vazut tineri care se aruncau in apa

Este foarte curios cum, intr-un moment in care presa nu mai conteneste cu relatarea unor episoade de eroism din timpul tragediei norvegiene, aceasta poveste nu a avut ecou, in mod special
Daca un cuplu de lesbiene salveaza vietile a 40 de tineri din masacrul norvegian si nimeni nu scrie despre asta, oare chiar asa s-a intamplat? If a Married Lesbian Couple Saves 40 Teens from the Norway Massacre and No One Writes About it, Did it Really Happen?

In alta ordine de idei, autorul atacurilor din Norvegia sustine ca a sunat el insusi la politie, in timp ce deschisese focul pe insula Utoya, unde a ucis 69 de persoane.
In cursul ultimului interogatoriu a explicat ca a sunat la politie de pe insula Utoya, dar nu se stie daca a fost asaJurnalul

blogs.telegraph.co.uk
Recomandari