Antena Căutare

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare, după ce mama a născut doi copii care aparţineau altor două cupluri

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare, după ce mama a născut doi copii care aparţineau altor două cupluri. Încurcătura s-a întâmplat la o clinică celebră din Los Angeles, care a refuzat să comenteze cele întâmplate. În cele din urmă, cei doi bebeluşi au fost redaţi părinţilor lor biologici.

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare, după ce mama a născut doi copii care aparţineau altor două cupluri. Încurcătura s-a întâmplat la o clinică celebră din Los Angeles, care a refuzat să comenteze cele întâmplate. În cele din urmă, cei doi bebeluşi au fost redaţi părinţilor lor biologici.

Eroarea a fost depistată abia după ce tânăra mămică a născut. Gemenii abia veniţi pe lume nu era asiatici, precum părinţii. Şi nici fete, aşa cum le spuseseră la început medicii. După mai multe cercetări, specialiştii au constat că băieţeii nici măcar nu erau înrudiţi între ei. Aparţineau, de fapt, altor două cupluri.

Această experienţa aceasta a frânt inimile celor doi soţi. Tânăra din New York reuşise să rămână însărcinată în 2018, după mai multe încercări eşuate. Cheluise în total 100.000 de dolari pe tratamentul de fertilizare şi costurile de călătorie. Nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi victima unei astfel de încurcături.

Medicii avertizează însă că alegerea unei clinici nu trebuie făcută uşor. Nu toate oferă servicii de calitate.

De fiecare dată când este folosit un ou sau un embrion, nu verificăm doar pacientul de mai multe ori, dar avem şi doi medici prezenţi care verifică şi identifică fiecare mostră.

Cuplul din New York a dat în judecată clinica din Los Angeles. Ei susţin că medicii ştiau despre încurcătură, dar au încercat să muşamalizeze totul. Şi, de parcă lovitura nu fusese decât de puternică, cuplul a fost nevoit să redea bebeluşii părinţilor biologici.

Pasagerii unei curse între Şanghai şi Paris au avut parte de o surpriză foarte plăcută, oferită de mai multe balerine al... Un furgon de transport de fonduri a fost jefuit în apropierea aeroportului din Lyon. Atacatorii au reuşit să fugă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x