Antena Căutare

Un cutremur cu magnitudinea de şapte grade s-a produs în Indonezia! "Locuitorii au intrat în panică şi au ieşit din case"

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7 grade, a avut loc marţi dimineaţa în provincia indoneziană Papua şi a provocat panică în rândul populaţiei din regiune.

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7 grade, a avut loc marţi dimineaţa în provincia indoneziană Papua şi a provocat panică în rândul populaţiei din regiune.

Seismul nu a declanşat nicio alertă de tsunami şi nu au fost raportate victime sau pagube.

Cutremurul a avut loc la ora locală 6.41 (0.41, ora României), la aproximativ 250 de kilometri vest de Jayapura, capitala provinciei, la o adâncime de 52 de kilometri.

"Seismul a fost resimţit foarte puternic timp de patru secunde. Locuitorii au intrat în panică şi au ieşit din case", a declarat Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al agenţiei indoneziene.

Autorităţile indoneziene şi centrul de alertă de tsunami au anunţat că nu există riscul formării unor valuri. Ele au precizat că seismul a avut loc într-o zonă de junglă.

Indonezia se află pe Cercul de Foc al Pacificului, o regiune în care plăcile tectonice intră în coliziune şi provoacă o activitate seismică şi vulcanică frecventă.

Marea Britanie: Autocar cu 48 de români, implicat într-un accident grav! Şase persoane sunt rănite... Împușcături în Barcelona în urmă cu puțin timp. Mai multe persoane au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x