Antena Căutare

Un elev s-a sinucis după ce a fost abuzat la școală de o profesoară! A fost găsit fără suflare într-o mașină. „L-a umilit”

Un elev s-a sinucis după ce a fost violat la școală de o profesoară. Băiatul a fost găsit fără suflare într-un autoturism.

Un elev s-a sinucis după ce a fost violat la școală de o profesoară. Băiatul a fost găsit fără suflare într-un autoturism.

Elevul Corbin Madison din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 18 ani, s-a sinucis la un an după ce profesoara care l-a violat a fost arestată și condamnată la închisoare.

Profesoara care l-a violat pe acest elev, Tennille Whitaker, mamă a doi copii, acum în vârstă de 42 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare în luna octombrie, fiind acuzată că a întreținut relații intime cu patru elevi. Părinții elevilor au intentat un proces în acest caz.

Elevul a fost violat de profesoara lui în comitatul Elko din statul american Nevada. El și alți trei elevi au fost abuzați de profesoară în timpul „orei ei speciale”.

Un elev s-a sinucis după ce a fost abuzat la școală de o profesoară! A fost găsit fără suflare într-o mașină. „L-a umilit”

Profesoara i-a dat unuia dintre elevi alcool în schimbul unor favoruri sexuale.

Când un alt elev i-a respins avansurile, profesoara s-a înfuriat, după care s-a răzbunat dându-l afară din clasă și amenințându-l că îl va trece absent.

Elevul Corbin Madison s-a sinucis la ceva timp după ce a fost violat de profesoară, „din cauză că suferea de depresie și se simțea umilit”.

Reprezentanții școlii ar fi știut despre acest caz, dar ar fi ascuns informațiile legate de comportamentul nepotrivit al profesoarei și i-ar fi permis cadrului didactic să își desfășoare activitatea în continuare.

Prin procesul deschis împotriva reprezentanților instituției de învățământ la care au fost înscriși elevii violați de profesoară, părinții acestora cer plata unor daune în valoare de 45.000 de dolari.

Îți vor da lacrimile! S-a aruncat peste fiul lui de 2 ani și a încasat gloanțele ucigașului fără să se clintească! Momen... „Nu mă puteam opri din a-i săruta fața îngerașului meu, dar au închis capacul sicriului”. Drama unei mame a cărui copil ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x