Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un episcop a declarat că homosexualitatea se transmite la copil atunci când o femeie însărcinată se bucură de...

Un episcop din Cipru a declarat în timpul unui discurs susținut în fața unor persoane selecte din grupul Akaki, că homosexualitatea apare atunci când un cuplu face sex în timp ce femeia este însărcinată și sexul este ”nefiresc”, așa cum a numit el sexul anal.

Un episcop din Cipru a declarat în timpul unui discurs susținut în fața unor persoane selecte din grupul Akaki, că homosexualitatea apare atunci când un cuplu face sex în timp ce femeia este însărcinată și sexul este ”nefiresc”, așa cum a numit el sexul anal.

"Este o problemă care, de obicei, este transmisă de părinți copilului", a spus acesta.

Episcopul a spus că atunci când femeia se bucură de sexul anal se creează o dorință, care este apoi transmisă copilului nenăscut.

Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale, după care a devenit viral, mulți criticând episcopul pentru comentariile sale. Grupul care susține drepturile LGBT a fost amuzat de comentariile episcopului spunând: „Și lesbienele cum sunt create?”

Comentariile episcopului reflectă atitudinea ciprioților cu care se confruntă comunitățile LGBTQ+ în fiecare zi.

Mai mulți oameni au remarcat faptul că religia a avut un impact mare asupra atitudinilor, în timp ce alții au afirmat că nu sunt afectați și că familiile lor nu sunt îngrijorate de bârfele care tot apar.

Recomandari