Antena Căutare

Un milion de catolici vor primi "cardurile credintei"

Bisericile din Marea Britanie au lansat "cardul credintei" intr-un milion de exemplare, menit sa reaminteasca celor care il poarta principiile evanghelice si menirea lor pe aceasta lume.

"Cardul credintei" are dimensiunile unui card obisnuit si enumera principalele indatoriri ale credinciosilor catolici: cea de a impartasi bucuria de a-l cunoaste pe Dumnezeu, de a se ruga, de a-si iubi si ierta aproapele si de a face sa rodeasca darurile primite.

Pe spatele cardului este inscriptionat un citat din Henry Newman, binecunoscutul teolog britanic convertit la catolicism, ce evidentiaza misiunea omului pe Pamant. In partea de jos a cardului se afirma: "In cazul unei situatii de urgenta, va rugam sa contactati un preot catolic"

Initiativa cardului credintei a fost fructificata imediat dupa ce Papa Benedict al VI-lea a anuntat ca 2012 va fi "anul credintei", un an in care credinciosii catolici vor lua masuri pentru raspandirea Evangheliei.

Sursa / Foto: thetelegraph.co.uk

FOTO! Afla ce salariu are fondatorul Facebook!... Daily Mail: romanii care detin bijuterii nu mai primesc ajutor social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x