Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

„Tata a trimis o prostituată peste noi, când eram mici. Ne-a dat o explicație ce ne-a lăsat mască!”. Un milionar, dat în judecată de copiii lui

Un milionar din industria modei a fost acuzat de doi fii ai lui că le-a trimis o prostituată să facă amor cu ei, când unul dintre ei avea 14 ani, iar celălalt 15 ani, dându-le o explicație incredibilă.

„Tata a trimis o prostituată peste noi, când eram mici. Ne-a dat o explicație ce ne-a lăsat mască!”. Un milionar, dat în judecată de copiii lui

Hepta

Potrivit unui fiu al milionarului, acesta a plătit o prostituată „ca să facă un bărbat din el”, când avea doar 14 ani, în 2018.

Alt copil al milionarului a declarat că tatăl lui a plătit aceeași prostituată să întrețină relații intime cu el, când avea 15 ani, în 2004.

Acuzațiile la adresa acestui milionar vin după altele, potrivit cărora Peter Nygard ar fi violat și traficat tinere femei.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

Cei doi fii ai milionarului și-au dat tatăl în judecată, în New York. Avocatul mogulului canadian în vârstă de 79 de ani susține că băieții lui mint.

„Am fost violată de 1716 ori, până când am împlinit 12 ani! Trebuia să mor pe o buturugă de măcelar!”. Ea e Anneke Lucas, iar mama ei a vândut-o unei rețele de pedofili! Poveste cutremurătoare! Foto

Copiii lui Peter Nygard, care ar avea o avere de aproape un miliard de dolari, cer daune ce nu au fost precizate.

Ei susțin că au fost abuzați e prostituata plătită e tatăl lor în Canada și în Bahamas, unde vârsta minimă pentru întreținerea de relații intime consensuale este de 16 ani.

Recomandari