Antena Căutare

Un nou CUTREMUR s-a produs în această dimineață! Bilanțul provizoriu arată 2 MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI

Două persoane au murit și alte 241 sunt rănite, după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade a lovit, duminică, vestul Iranului.

Un nou CUTREMUR  s-a produs în această dimineață! Bilanțul provizoriu arată 2 MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI
cutremur iran

Două persoane au murit și alte 241 sunt rănite, după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade a lovit, duminică, vestul Iranului.

Cutremurul s-a produs la 26 de kilometri la sud-vest de oraşul Javanroud, în provincia Kermanshah, conform Institutului american de geofizică USGS.

Saeb Sharidari, şeful departamentului de urgenţă de la Kermanshah, a declarat că şase dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Potrivit acestuia, cele două persoane decedate sunt o femeie însărcinată şi un bărbat de 70 de ani, care a făcut o criză cardiacă în momentul seismului.

Şeful Crucii Roşii pentru provincia Kermanshah, Mohammad Reza Amirian, a declarat că seismul a fost urmat de 21 de replici.

DOLIU în lumea politică! A fost erou de război, dar a pierdut ultima bătălie: CANCERUL l-a învins... Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x