Căutare Live

Nu e glumă! Se vând case la prețul de un euro! Cine le poate cumpăra

Zeci de case au fost puse la vânzare la prețul de un euro, în Sambuca, un oraș situat pe o colină cu vedere asupra insulei Sicilia și a plajelor din apropiere.

Zeci de case au fost puse la vânzare la prețul de un euro, în Sambuca, un oraș situat pe o colină cu vedere asupra insulei Sicilia și a plajelor din apropiere.

Prin această ofertă, autoritățile locale urmăresc să relanseze localitatea care, la fel ca multe alte zone rurale din Italia, a fost depopulată după ce locuitorii s-au mutat în orașe mai mari.

Sambuca nu este primul oraș italian care vine cu o astfel de ofertă, dar primarul de aici spune că au făcut tot posibilul pentru a elimina birocrația, astfel ca oricine este interesat să poată să o cumpere imediat.

„Spre deosebire de alte orașe care au făcut doar acest lucru pentru propagandă, primăria de aici deține toate casele puse la vânzare pentru 1 euro”, spune Giuseppe Cacioppo, viceprimarul localității.

„Nu suntem intermediari care fac legătura între vechii și noii proprietari”, a adăugat el, potrivit Libertatea.ro.

Noii proprietari trebuie să se angajeze să renoveze locuința achiziționată, în următorii trei ani, și trebuie să investească cel puțin 15.000 de euro. În plus, aceștia trebuie să depună o garanție de 5.000 de euro, sumă ce le va fi returnată integral atunci când renovarea va fi încheiată.

Video! Atac stradal terifiant după ce un bărbat înalt de 2 metri lovește în plină stradă o copilă de 11 ani izbind-o de ... Incredibil! Cine se numără printre cele 21 de victime ale atacului terorist din Kenya! Abia acum s-a aflat totul...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri