Căutare Live

Un pod s-a prăbușit parțial și a luat foc, în Statele Unite ale Americii, după un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un pod s-a prăbuşit parţial și a luat foc, miercuri după-amiază, în statul american Arizona, după un accident feroviar. Un tren ce transporta combustibli a deraiat.

Un pod s-a prăbușit parțial și a luat foc, în Statele Unite ale Americii, după un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

profimediaimages.ro

Accidentul s-a produs în zona Tempe Town Lake, în apropierea oraşului Phoenix. Mai multe vagoane ale trenului ce transporta combustibili au deraiat şi au luat foc.

Partea de sud a podului s-a prăbuşit, iar unele vagoane au căzut într-o parcare goală.

„Nu există informaţii despre victime, dar situaţia este foarte periculoasă", a declarat şeful Poliţiei regionale, Sylvia Moir.

Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie, pusă la zid, pe Facebook! Ce a dezvăluit despre fiul ei. „De când s-a despărţit de fata aia, era trist”

Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Un vaccin pentru coronavirus, gata în mai puțin de două săptămâni! Rusia, anunț bombă! Război între critici și oficiali.... Decizie radicală! Starea de urgență, impusă pentru două luni și jumătate!! Până în toamnă, toți cetățenii unei țări euro...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri