Antena Căutare

Un polițist a trântit o bunică de 76 de ani la pământ! A fost filmat! „Este absurd” - VIDEO

Un polițist din Statele Unite ale Americii a fost filmat în timp ce a trântit la pământ o bunică în vârstă de 76 de ani.

Un polițist a trântit o bunică de 76 de ani la pământ! A fost filmat! „Este absurd” - VIDEO
Captură video.

În imaginile video se vede cum polițistul a înșfăcat-o pe bunica Rena Mellerson, după care a târât-o afară dintr-o clădire. Apoi, a trântit-o la pământ.

Imaginile video au fost surprinse pe 10 ianuarie, în Baltimore. O anchetăse află în desfășurare în acest caz.

Polițiștii au spus că au fost nevoiți să folosească electroșocuri, în încercarea lor de a pătrunde în locuința bunicii, cu scopul de a o aresta pe nepoata ei, Cierra Floyd.

„Motivul pentru care v-am pus la pământ, doamnă, este acela că ați riscat atunci să primiți electroșocuri. Am vrut să vă feresc. Fără resentimente. Nu a fost nimic personal”, a spus polițistul care a trântit-o pe bunică la pământ, în acea misiune.

Poliștii au intervenit după ce o femeie a sunat la numărul de urgențe și a spus că un băiat era violent în acea zonă. Femeia a spus și că are un cuțit.

„Vrea rănească oameni. Îl voi tăia pe acest băiețel. Ar fi bine să vină cineva să îl ia de aici”, a spus femeia, nepoata bătrânei, la telefon.

Fiica bătrânei a spus că mama ei a suferit un șoc, pentru că nu a avut niciodată probleme cu legea, și că întregul incident a fost absurd și revoltător. Pensionara a avut nevoie de îngrijiri medicale după acest incident.

Doi români, mamă şi fiu, au jefuit-o pe Tamara Ecclestone, una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie! Ce au fu... Cutremur după cutremur, aproape de România! Ce magnitudini au avut seismele, după cel de 5,2 grade din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x