Antena Căutare

Un primar a fost legat de mașină si târât prin oraș de cetățenii nervoși pentru că nu și-a respectat promisiunile! Autoritățile s-au luptat cu mulțimea furioasă - VIDEO

Primarul orașului Santa Rita din sudul Mexicului a fost scos din birou de mai mulți cetățeni nervoși, legat de o mașină și târât pe străzi. Primarul Jorge Luis Escandón Hernández a promis în campania electorală că va repare drumurile locale. Edilul a fost atacat de fermieri, iar 11 dintre ei au fost arestaţi pentru gestul făcut, potrivit BBC.

Primarul orașului Santa Rita din sudul Mexicului a fost scos din birou de mai mulți cetățeni nervoși, legat de o mașină și târât pe străzi. Primarul Jorge Luis Escandón Hernández a promis în campania electorală că va repare drumurile locale. Edilul a fost atacat de fermieri, iar 11 dintre ei au fost arestaţi pentru gestul făcut, potrivit BBC.

Mai mulți polițiști au fost trimiși în orășelul din statul Chiapas, pentru a păstra ordinea, acesta fiind al doilea atac asupra primarului din ultima perioadă. Primarul a transmis că va depune o plângere la poliție pentru răpire și tentativă de omor.

Imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere arată momentul în care primarul a fost legat de mâini cu o sfoară și tras pe mai multe străzi.

Zeci de ofițeri de poliție au participat la operațiunea de eliberare a primarului. Mai multe persoane au fost rănite în altercațiile dintre cetățeni și autorități. În urmă cu patru luni, mai multe persoane au distrus biroul primarului din aceleași motive.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Europenii din Consiliul de Securitate al ONU cer oprirea ofensivei turce în Siria... Franţa cere o ”reuniune de urgenţă” a coaliţiei antijihadiste conduse de SUA; Norvegia suspendă orice export de armament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x