Antena Căutare

Inventivitatea românilor nu are limite! Un român a strâns aproape jumătate de milion de euro furând cabluri din Italia! Ce strategie avea bărbatul ca să nu fie prins

Un românaș plin de idei proaste a strâns aproape jumătate de milion de euro din furtul cablurilor de la calea ferată. Bărbatul a găsit o metodă de furt cu care să își poate strânge o avere în euro, fără a fi prins.

Un român în vârstă de 48 de ani a fost arestat de carabinieri, în Italia, după ce a fost prins furând cablurile de cupru de la calea ferată. Cablurile foloseau doar pentru instalația de încălzire a șinelor și nu influența în vreun fel mersul trenurilor, ceea ce i-a permis românului să fure pe termen lung fără a putea fi identificat. Lipsa cablurilor era observată doar când temperaturile erau în scădere, dar nici așa aceștia nu au fost prinși foarte repede.

Omul nu a acționat singur în aceast ,,business" ilegal, ci alături de alte trei persoane care acum au ajuns în spatele gratiilor.

Cei patru indivizi au reușit să strângă peste 300.000 de euro din furturi. Autoritățile italiene cred, însă, că suma ar fi mult mai mare deoarece hoții nu furau doar cablurile de lângă șine

La un moment dat, polițiștilor le-a venit ideea să instaleze un sistem de alarmă de-a lungul cablurilor. Astfel, au reușit să afle momentul în care avea loc furtul, la întreruperea semnalului de pe cablu.

Hoții români au fost acuzați de comiterea a aproape 18 furturi, în valoare de 300.000 de euro. Banda își desfășura activitatea de peste doi ani, iar anchetatorii cred că prejudiciul în acest caz ar fi mult mai mare.

Un cutremur 6,5 grade, urmat de mai multe replici, s-a produs într-o regiune a Rusiei... Pensiile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2019! Ei vor încasa bani mai mulți în Republica Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x