Antena Căutare

Un roman antreneaza caini pentru elita politiei americane

Un roman antreneaza caini pentru elita politiei americane. De mai bine de zece ani, dreseaza patrupedele care ajung sa lucreze cu ofiterii americani din Florida. Toti cainii sunt antrenati sa prinda infractori extrem de periculosi.

Zara, o catelusa care tocmai a implinit un an si jumatate, se pregateste sa devina ofiter de politie la Miami. Dupa inca doua luni de antrenament, va fi supusa unui examen pentru a ajunge in Statele Unite, unde lucreaza deja un frate mai mare de-al ei. Matyas Laszlo i-a antrenat pe ambii caini la scoala lui din Cluj.

A trimis pana acum 11 caini in SUA, iar sase dintre ei patruleaza deja pe strazi. Unul dintre cainii antrenati in Romania are deja la activ doua capturi de marijuana si a fost folosit la o actiune de prindere a unui spargator de banci.

Cainii pregatiti la Cluj-Napoca sunt din rasa Ciobanesc Belgian Malinois. Sunt selectati de la un an si invatati sa fie politisti in jur de trei luni. Mai au de facut si o scoala in America, dar baza o reprezinta antrenamentele de la Cluj.

90 la suta dintre spanioli cred ca este „putin probabil” sa se infecteze cu HIV... Rusii ar putea consuma, din nou, carne romaneasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x