Antena Căutare

Ți se face pielea de găină! Ce s-a întâmplat imediat după ce un român și iubita lui au fost împușcați, în Costa Rica! Mașina lor a luat foc! „Încearcă să ridice capul!” – Video

Clipele ce au urmat asasinării unui român și a iubitei lui în Costa Rica au fost filmate. Mașina în care au fost împușcați cei doi a luat foc, iar mai multe persoane au încercat să îi salveze.

Clipele ce au urmat asasinării unui român și a iubitei lui în Costa Rica au fost filmate. Mașina în care au fost împușcați cei doi a luat foc, iar mai multe persoane au încercat să îi salveze.

În imagini surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi indivizi se apropie de maşină pe o motocicletă şi trag mai multe focuri de armă.

În doar zece secunde, Ionuţ George Otelac şi modelul Raquel Maria Gamboa Mora au fost împuşcaţi.

„Este un cuplu înăuntru, o femeie şi un bărbat! Aoleu, ia foc. Scoateţi femeia! E vie! Încearcă să ridice capul! Vă rog să colaborăm”, se aude în alte imagini video.

Mașina în care se afla cuplul a intrat într-o altă mașină, ce era parcată, şi a luat foc. Martorii aflaţi în apropiere au stins rapid incendiul cu ajutorul extinctoarelor.

Dublul asasinat a avut loc la o oră de vârf, pe o stradă aglomerată dintre primăria localităţii Alajuelita şi un parc în care aveau loc mai multe festivităţi.

Zona a fost împânzită de maşini de poliţie şi ambulanţe.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit un şofer cu mai multe răni prin împuşcare, la nivelul capului şi toracelui. Am găsit şi o persoană de sex feminin, de asemenea, cu mai multe plăgi la nivelul toracelui. Ambii fără semne vitale”, a spus un paramedic care a intervenit în urma dublului asasinat.

Motivul din spatele dublului asasinat nu a fost deocamdată dezvăluit. Însă cel mai probabil, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţii de droguri.

Românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin. Arestarea lui a dus atunci la destructurarea unei reţele de traficanţi care transportau droguri în Olanda şi Ungaria. Autorităţile din Costa Rica sunt, acum, în alertă, din cauză că ţara se confrunta cu un val de asasinate care ar fi comandate de cartelurile de droguri.

Întâlnire rară la Teheran între Moqtada Sadr şi liderul suprem iranian Ali Khamenei, pe fondul unor disensiuni între lid... Kievul şi Moscova îşi continuă înfruntarea la CEDO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x