Antena Căutare

Un ser pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, aflați în stare gravă, descoperit! Sursa tratamentului este uluitoare!

Un ser pentru tratarea bolnaviilor de coronavirus, aflați în stare gravă, a fost descoperit, de o companie farmaceutică din Japonia. Sursa tratamentului este uluitoare.

Un ser pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, aflați în stare gravă, descoperit!

Reprezentanți ai companiei farmaceutice Takeda din Japonia susțin că serul ce ar putea trata persoanele infectate cu coronavirus i-ar putea avea ca sursă pe bolnavii de Covid-19 care s-au recuperat.

Mai exact, serul ar conțune sânge de la persoane care s-au confruntat cu forme ușoare de infectare cu coronavirus și s-au recuperat de la sine, prin producția de anticorpi.

După aproximativ două săptămâni ei sunt vindecați, dar organismul lor continuă să producă anticorpi care distrug specfic Covid-19.

Citește și: „Vă ofer puțin coronavirus, cu ajutorul lui Dumnezeu, și vă urez o primăvară frumoasă!”. Un bolnav de Covid-19 din România a oferit mărțișoare! Cu câte persoane a intrat în contact

Astfel, serul ce tratează coronavirusul s-ar obține prin următorul proces: persoanele vindecate donează sânge, iar medicii separă plasma de eritrocite și o injectează pacienților cu forme mai grave de boală. Anticorpii aflați în ser anihilează virusul din sânge, ajutând organismul să reziste până când apare secreția proprie de anticorpi, sau chiar elimină Covid-19, în lipsa acesteia.

„Nu privim această soluție drept tratamentul la care ar trebui să apeleze toată lumea. Însă, reprezintp o soluție pentru bolnavii în stare gravă”, a spus Julie Kim, reprezentant al Takeda.

Bilanțul negru a depășit 4.000 de cazuri de deces provocate de coronavirus în lume. Însă, peste 60.000 de persoane s-au vindecat, după ce au fost infectate cu Covid-19.

SUA se ”opun ferm” unui ”guvern paralel” în Afganistan... Macron şi Merkel, poate şi Johnson, la Istanbul la 17 martie, pentru a discuta despre migraţie cu Erdogan...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x