„Tatăl meu mi-a abuzat sora, a lăsat-o însărcinată și a ucis-o”. Un tânăr cere dreptate pentru moartea surorii sale, ucise, după ani de abuz, de tatăl lor

 

Ani de zile a abuzat sexual de fiica lui. După ce copila a rămas însărcinată, bărbatul, care nici nu voia să audă de închisoare, a drogat-o, a pus-o într-o mașină și a provocat un accident ce ar fi trebuit să le ia viața amândurora. Cinci zile mai târziu, fata a murit. Tatăl trăiește. Astăzi, fratele ei luptă pentru ca „monstrul” să își petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor.

Un bărbat din Lancashire luptă ca tatăl lui să își petreacă tot restul vieții în închisoare. „Monstrul”, așa cum îl numește, i-a abuzat ani la rând sora, până când, atunci când copila avea 14 ani, a rămas însărcinată.

Shane Brown avea 12 când tatăl lui a omorât-o pe Carry-Ann. Copila avea 14 și avea dizabilități fizice și mintale. De atunci, băiatul a jurat să nu îl ierte niciodată pe „monstrul care trebuie să stea toată viața în pușcărie”.

Carry-Ann a fost luată de acasă în momentul în care asistenții sociali au descoperit că era însărcinată. În urma unui ordin judecătoresc, copila a suferit un avort, iar embrionului i s-au făcut teste ADN, pentru a stabili cine era bărbatul care abuzase de ea.

Știind că rezultatele testelor îl vor incrimina, tatăl fetei a ademenit-o departe de casa în care fusese dusă până la finalizarea anchetei. Și-a drogat fiica cu somnifere, a urcat-o în mașină și a început să gonească pe autostradă. 

Când a prins ocazia, bărbatul a izbit mașina în gardul unei case, sperând să se omoare. Carry-Ann a suferit multiple trumatisme craniene. A murit în spital, cinci zile mai târziu.

La proces, a pledat vinovat, recunoscând toți anii de abuz sexual la care și-a supus fiica. A fost condamnat la închisoare pe viață, cu posibilitatea de fi elibera condiționat.

Shane, fratele lui Carry-Ann, luptă pentru ca tatăl lui să nu mai fie niciodată un om liber.

„Este un monstru care n-ar mai trebui să vadă lumina zilei. Ce i-a făcut surorii mele este de neiertat. N-o să-l iert niciodată, ne-a distrus familia.

Tatăl meu era obsedat de control. Ne-a manipulat pe toți. Dacă nu făceai ce îți ordona el, sufereai consecințele. Mi-am trăit toată viața fiindu-mi frică de el.” facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI