Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Un tânăr de 16 ani a făcut amor cu o agentă de poliție în vârstă de 44 de ani: „Ne-am iubit în afara serviciului. El nu știa unde lucrez”

Colegii de serviciu ai polițistei au fost cei care au descins la locuința femeii, de unde au reținut-o. Angajata poliției se apără spunând că nu a făcut nimic ilegal pentru că actul sexual a fost liber consimțit

Colegii de serviciu ai polițistei au fost cei care au descins la locuința femeii, de unde au reținut-o. Angajata poliției se apără spunând că nu a făcut nimic ilegal pentru că actul sexual a fost liber consimțit.

Colegii Shaunei Bishop, americanca în vârstă de 44 de ani, care a devenit celebră peste noapte în toaă America după aventura amoroasă cu minorul în vârstă de 16 ani, au fost nevoiți să o încătușeze și să o atunce în spatele gratiilor pentru fapta sa, care-i poate aduce ani grei de pușcărie.

Femeia consideră că este nevinovată, după ce a dezvăluit că s-a iubit cu tânărul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, și că au făcut-o fără ca unul să știe prea multe detalii despre celălalt.

Recomandari