Antena Căutare

Un tânăr internat în spital a fost vizitat de iubita lui. Câteva ore mai târziu, inima lui s-a oprit, iar fata a ajuns în arest

La doar câteva ore după ce a fost vizitat de iubita lui, tânărul a murit. În buzunarul de la pijama, mama băiatul a făcut o descoperire ce i-a trimis pe polițiști pe urmele fetei.

La doar câteva ore după ce a fost vizitat de iubita lui, tânărul a murit. În buzunarul de la pijama, mama băiatul a făcut o descoperire ce i-a trimis pe polițiști pe urmele fetei.

Samuel Buckley a murit, după ce iubita lui, Victoria Bateman, i-a dus droguri. Tânărul era internat într-un spital de psihiatrie din Marea Britanie. La doar câteva ore de la plecarea Victoriei, Samuel a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l stabilizeze, fără succes.

În buzunarul de la pijama, mama băiatului a găsit un plic cu droguri. Descoperirea i-a trimis pe polițiști direct la ușa Victoriei. Tânăra a recunoscut că ea a fost cea care i-a dus substanțele interzise, dar că Samuel le ceruse, scrie Metro.co.uk.

Un tânăr internat în spital  a fost vizitat de iubita lui. Câteva ore mai târziu, inima lui s-a oprit, iar fata a ajuns în arest

„Avem de-a face cu un caz dramatic. Iubita lui Samuel a fost prima pe lista suspecților. Inițial, și-a susținut nevinovăția, dar dovezile împotriva ei au fost covârșitoare. Ne-a spus că le-a cumpărat online, la instrucțiunile victimei”, a declarat procurorul Stephen Welsh.

Poliția nu a putut dovedi că fata a fost singura persoană care i-a dus droguri lui Samuel, așa că nu au putut s-o acuze, oficial, de crimă. Victoria Bateman a recunoscut că acțiunile ei au dus la moartea iubitului său.

„Nu există niciun temei legal pentru acuzarea clientei mele. Domnișoara Bateman și-a recunoscut vina și regretă profund tragicul eveniment. Pentru a putea depăși acest episod, a cerut ajutorul unui psiholog”, a spus avocatul tinerei, Stephen Robinson.

Victoria a fost găsită vinovată de trafic de droguri de categoria B și condamnată la 80 de ore de muncă în folosul comunității.

Consilier islamic care promova pedepsele corporale, bătut după ce s-a descoperit că avea o relaţie cu o femeie măritată... Accident grav în Franta! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 33 de victime, printre care și români. Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x