Antena Căutare

Un tânăr internat în spital a fost vizitat de iubita lui. Câteva ore mai târziu, inima lui s-a oprit, iar fata a ajuns în arest

La doar câteva ore după ce a fost vizitat de iubita lui, tânărul a murit. În buzunarul de la pijama, mama băiatul a făcut o descoperire ce i-a trimis pe polițiști pe urmele fetei.

La doar câteva ore după ce a fost vizitat de iubita lui, tânărul a murit. În buzunarul de la pijama, mama băiatul a făcut o descoperire ce i-a trimis pe polițiști pe urmele fetei.

Samuel Buckley a murit, după ce iubita lui, Victoria Bateman, i-a dus droguri. Tânărul era internat într-un spital de psihiatrie din Marea Britanie. La doar câteva ore de la plecarea Victoriei, Samuel a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l stabilizeze, fără succes.

În buzunarul de la pijama, mama băiatului a găsit un plic cu droguri. Descoperirea i-a trimis pe polițiști direct la ușa Victoriei. Tânăra a recunoscut că ea a fost cea care i-a dus substanțele interzise, dar că Samuel le ceruse, scrie Metro.co.uk.

Un tânăr internat în spital  a fost vizitat de iubita lui. Câteva ore mai târziu, inima lui s-a oprit, iar fata a ajuns în arest

„Avem de-a face cu un caz dramatic. Iubita lui Samuel a fost prima pe lista suspecților. Inițial, și-a susținut nevinovăția, dar dovezile împotriva ei au fost covârșitoare. Ne-a spus că le-a cumpărat online, la instrucțiunile victimei”, a declarat procurorul Stephen Welsh.

Poliția nu a putut dovedi că fata a fost singura persoană care i-a dus droguri lui Samuel, așa că nu au putut s-o acuze, oficial, de crimă. Victoria Bateman a recunoscut că acțiunile ei au dus la moartea iubitului său.

„Nu există niciun temei legal pentru acuzarea clientei mele. Domnișoara Bateman și-a recunoscut vina și regretă profund tragicul eveniment. Pentru a putea depăși acest episod, a cerut ajutorul unui psiholog”, a spus avocatul tinerei, Stephen Robinson.

Victoria a fost găsită vinovată de trafic de droguri de categoria B și condamnată la 80 de ore de muncă în folosul comunității.

Consilier islamic care promova pedepsele corporale, bătut după ce s-a descoperit că avea o relaţie cu o femeie măritată... Accident grav în Franta! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 33 de victime, printre care și români. Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x