Antena Căutare

Destin frânt la 17 ani! Bianca a fost ucisă de iubitul ei, la două luni după ce l-a cunoscut pe Instagram

Bianca Devins, o tânără în vârstă de doar 17 ani, a avut parte de un sfârșit cumplit, întrucât a fost ucisă chiar de iubitul ei, un băiat pe care-l cunoscuse pe Instagram, în urmă cu doar câteva luni de zile. 

Bianca, o tânără în vârstă de doar 17 ani, a avut parte de un sfârșit cumplit, întrucât a fost ucisă chiar de iubitul ei, un băiat pe care-l cunoscuse pe Instagram, în urmă cu doar câteva luni de zile.

Bianca Devins avea doar 17 ani, tocmai absolvise liceul și era îndrăgostită de un băiat pe care-l cunoscuse de curând pe internet. Acesta, însă, i-a adus moartea, întrucât a înjunghiat-o în gât. Mai mult de atât, el a făcut publice mai multe imagini cu trupul neînsuflețit al fetei.

Citește și: Crimă oribilă, bărbat găsit mort în parcarea unui centru comercial din Capitală

Bianca Devins a fost găsită moartă duminică, după ce un băiat a sunat la Poliție în Utica, New York, mărturisind că a ucis o femeie. În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, tânărul a și-a înfipt un cuțit în gât. Mai mult de atât, aceștia au găsit păr brunet în încăpere, iar bărbatul a recunoscut că este al femeii pe care a rănit-o.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, pe Instagram. Sâmbătă seară, cei doi se întorceau de la un concert. La un moment dat, aceștia au început să se certe, iar lucrurile au scăpat de sub control, iar bărbatul a înjunghiat-o.

Mai mult de atât, se pare că acesta ar fi distribuit imagini cu trupul fetei neînsuflețit pe o platformă pentru pasionații de jocuri.

Citește și: Crimă oribilă într-o cârciumă din Vaslui. Un bărbat de 48 de ani și-a omorât prietenul în bătaie

Oamenii care au văzut imaginile au contactat, de asemenea, Poliția.

"Suntem șocați și profund întristați de această situație teribilă, colaborăm îndeaproape cu autoritățile pentru aplicarea legii. Între timp, inimile noastre se îndreaptă spre familia Biancăi și a celor dragi", a declarat un purtător de cuvânt al platformei pe care au fost distribuite imaginile, potrivit CNN.

Suspectul principal în acest caz este Brandon Clark, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost operat de urgență și care se află în stare stabilă, după ce și-a înfipt un cuțit în gât.

Cele patru membre ale Congresului SUA îi răspund lui Donald Trump: "Urmează agenda naţionaliştilor care susţin supr... Uniunea Europeană susține că încălcările acordului nuclear de către Iran nu sunt semnificative şi sunt reversibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x