Antena Căutare

Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!”

Un bărbat în vârstă de 42 de ani se zbate între viață și moarte, în spital, după ce fiul lui a ieșit în oraș cu prietenii și a refuzat să poarte mască de protecție. El și-a infectat toată familia cu noul coronavirus, iar starea bărbatului este gravă. 

Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!” Galerie
Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!”

John Place, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Plantation, Florida, luptă pentru viață pe secția de Terapie Intensivă, după ce a contractat coronavirus chiar de la fiul lui.

Bărbatul s-a îmbolnăvit după ce fiul său a refuzat să poarte mască de protecție atunci când a ieșit în oraș cu prietenii, iar la scurt timp a fost depistat pozitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut în relaţie cu COVID-19"

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus după o ieșire în oraș cu prietenii. Acesta nu a purtat mască de protecție și s-a întors acasă, fără nicio teamă. Din păcate, atât tatăl lui, cât și mama vitregă, au contractat virusul. Din păcate, bărbatul a avut nevoie de spitalizare, iar de aproape trei săptămâni, starea lui de sănătate nu se îmbunătățește.

”L-am implorat să nu iasă cu prietenii, i-am spus să poarte mască de protecție și m-a asigurat că va face asta. Mi-a spus să am încredere în el și să stau liniștită.”, a povestit femeia.

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”

La un moment dat, însă, el a ieșit în oraș cu prietenii, iar câteva zile mai târziu a început să aibă febră. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost pozitiv, iar de atunci a început coșmarul familiei, alți membri fiind depistați pozitiv.

În timp ce soția lui John și copiii ei s-au însănătoșit, el a rămas la terapie intensivă și continuă să lupte cu virusul.

Coronavirusul loveşte, din nou, vestul ţării. Toate paturile din Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş sunt ocupate

Miercuri, Florida a depășit 300.000 de cazuri de coronavirus, iar numărul morților a ajuns la 96 într-o singură zi.

Prima țară care reintroduce restricții: magazine, mall-uri și saloane de coafură închise în weekend și limitarea grupuri... Se dau peste 2.600 de euro, dacă te îmbolnăvești de COVID-19, în timpul vacanței! Ce țară a luat această măsură inedită,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x