Antena Căutare

Sfârșit tragic pentru un tată și fiica lui de nouă ani! Aceștia au fost uciși la vânătoare în noapte de Anul Nou! Motivul este incredibil

Un tată și fiica sa cea mică au murit după ce au fost confundați cu niște căprioare în timp ce se aflau la vânătoare în ziua de Anul Nou. 

Kim Drawdy și fiica lui Lauren Drawdy

Kim Drawdy, în vârstă de 30 de ani, și fiica sa Lauren Drawdy, de nouă ani, au fost la vânătoare în județul Colleton, Carolina de Sud, când un alt vânător i-a confundat cu nilte căprioare și i-a împușcat. Amândoi au murit pe loc.

Accidentul a avut loc aproximativ la 2:30 dimineața, într-o zonă împădurită de pe drumul Barracada, aproape de Walterboro. A fost ultima zi a sezonului de vânătoare al statului. Departamentul de Resurse Naturale din Carolina de Sud desfășoară acum o anchetă asupra incidentului, după cum a raportat purtătorul de cuvânt David Lucas afirmând că oficialii nu au început încă nici un demers.

De asemenea, Lucas a spus că informații suplimentare, cum ar fi dacă tatăl și fiica au purtat echipament de siguranță semnalizat, nu vor fi date până la încheierea anchetei. În fiecare an sunt raportate accidente de vânătoare în Carolina de Sud, mai multe având loc recent până la sfârșitul sezonului cărprioarelor.

Sfârșit tragic pentru un tată și fiica lui de nouă ani! Aceștia au fost uciși la vânătoare în noapte de Anul Nou! Motivul este incredibil

Kim Drawdy și fiica lui Lauren Drawdy

Au fost 16 accidente de vânătoare totale în Carolina de Sud în 2019. 11 dintre acestea au implicat arme de foc, soldând cu două morți. Restul de cinci accidente au implicat accidente de căderi de copaci, ducând la o moarte.

Familia Drawdy așteaptă în prezent rezultatele investigației, în timp ce se pregătește pentru două înmormântări. Conform raportului WECT News 6, fratele lui Kim, Benny, a vorbit despre primirea veștii devastatoare: „Am fost devastat. Nu mi-a venit să cred când am primit prima veste. Am spus: „Nu se poate.” Mi-a rupt inima și nu mi-am putut crede, un frate geamăn și acum mai rămâne unul singur”.

Legistul Richard Harvey a confirmat că autopsiile vor fi efectuate duminică, 5 ianuarie. Paginile de socializare ale lui Kim arată că era un vânător avid, care încarca în mod regulat imagini cu cerbii pe care îi vânase, precum și fotografii cu el și Lauren în pădure. Subtitrând o astfel de postare, Kim a scris: „Vânătoarea nu este doar ceea ce fac, eu fac parte din cine sunt”.

Așa arată dragostea adevărată! Ambii suferă de sindromul Down și sunt căsătoriți de 27 de ani! „Încă îl iubesc, chiar da... VIDEO/ Cozi interminabile pentru un gram de marijuana! Statul Illinois a vândut în prima zi de la legalizare marijuana î...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x