Antena Căutare

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

Un bărbat din Rusia care se vrea influencer a fost arestat, după ce a publicat o filmare tulburătoare în care apare atârnându-și și scuturându-și propria bebelușă de un picior, pentru faimă și bani.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit! Galerie
„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru oameni în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”

Igor Kravtasov, în vârstă de 35 de ani, din Moscova, a spus că el crede că bebelușii ar trebui să fie tratați ca și când ar fi maimuțe, după ce urmăritorii lui l-au întrebat de ce și-a chinuit bebelușul în acest fel.

„Ce am făcut eu ajută la corectarea formîrii oaselor. Ligamentele și încheieturile devin mai mobile”, a susținut influencerul.

Soția lui, în vârstă de 27 de ani, a fost reținută pentru 10 zile, de asemenea, deoarece nu a intervenit pentru copilul ei.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”​

Acum, cei doi riscă să rămână fără drepturi părintești. Autoritățile spun că fetița ar fi putut rămâne cu gâtul rupt sau probleme grave de sănătate. În prezent, copilul se află la un spital unde i se fac analize medicale.

O fetiță de 11 ani, lovită de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta! Șoferul a lăsat-o pe asfalt și a fugit! Cum l-au găsit polițiștii, de necrezut!

Alții sunt de părere că tatăl nu a greșit cu nimic, deoarece ar exista astfel de „exerciții” pentru bebeluși.

De altfel, clipul publicat de acest bărbat face parte dintr-un trend periculos apărut în Rusia. Mai multe persoane au reacționat cerând ca acei copii care apar în astfel de clipuri să fie luați de lângă părinții lor.

Grecia - Cutremur cu magnitudinea 5,1 în largul insulei Hydra, fără victime... O mamă a fost dată afară din avion, din cauza copilului ei: „Este bolnav. Nu îl pot obliga să facă ce vor ei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x