Coșmar de nedescris pentru un bărbat! I-a murit soția în urma unei nașteri cu probleme, iar 14 zile mai târziu și-a pierdut și copilul: ”A fost cea mai neagră zi!”

 
+4 click pentru
galerie

Un bărbat, tatăl a trei copii, trece prin momente cumplite și nimeni nu-i poate înțelege durerea. Mai exact, acesta și-a pierdut soția la sfârșitul lunii aprilie, în urma unei nașteri complicate, iar acum i-a murit și bebelușul.

Mattew Accurso Senior a mărturisit, în cadrul unui unei postări pe rețelele de socializare, că lupta pe care o duce acum ”este de nedescris și sfâșietoare”. 

Lauren, soția lui, în vârstă de 37 de ani, a murit pe 29 aprilie, după ce a născut cel de-al patrulea copil, în Florida. Bărbatul a fost sfâșiat de durere, însă și-a canalizat atenția spre copilul lui nou-născut.

Citește și: O mamă din București și-a violat copiii de 3 și 7 ani, pe videochat! Cine o plătea ca să batjocorească minorii în fața camerei

”Mattew e un miracol”, spunea el, la scurt timp după ce soția lui, femeia care-i mai dăruise trei copii, și-a dat ultima suflare. 

Bucuria lui, însă, n-a durat mult, întrucât două săptămâni mai târziu, copilul a murit. Din cauza lipsei de oxigen prelungite, creierul bebelușului a fost grav afectat, medicii spunându-i că nu va supraviețui fără ajutorul aparatelor care-l țineau în viață. 

”În ultimele săptămâni, medicii au încercat să-i salveze viața, să-l ajute să respire fără aparate, însă eforturile lor au fost inutile. A fost cea mai grea zi din viața mea.”, a mărturisit bărbatul atunci când fiul lui s-a stins din viață. 

Citește și: Dănuț a fost prins în timp ce se iubea cu mama iubitei sale! După partidele de amor, femeia l-a dat o veste teribilă

Cei doi soți erau părinții a trei fete - Ali Rose, de opt ani, Naomi Belle, de cinci ani și Layne Louise, de doi ani. 

Impresionați de tragedia prin care a trecut bărbatul, mai multe persoane i-au sărit în ajutor și au donat bani, 
 facebook whatsapp twitter pinterest