Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un unchi de 114 kilograme a țâșnit gol pușcă din casă, pentru a-și salva nepoata răpită! „Mi-am dat seama târziu” VIDEO

Un unchi de 114 kilograme a ieșit gol pușcă din casă, pentru a-și salva nepoata, despre care a crezut că a fost răpită de un șofer. Momentul a fost filmat. Bărbatul a aflat târziu că a fost vorba, de fapt, despre o alarmă falsă.

Un unchi de 114 kilograme a țâșnit gol pușcă din casă, pentru a-și salva nepoata răpită! „Mi-am dat seama târziu” VIDEO

Unchiul de 114 kilograme, Nathan Murphy, în vârstă de 29 de ani, s-a trezit panicat, după ce a auzit că familia lui striga că nepoata lui, Lucy, în vârstă de 11 ani, a fost „luată”, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

În imaginile video filmate de o camera de supraveghere, în North Ormesby, Middlesbrough, se vede cum o femeie, Natalie Murphy, mama a patru copii, în vârstă de 40 de ani, se agită, strigând: „Ce se întâmplă? Aia esre Lucy a noastră. E Lucy, jur!”.

În timp ce o dubiță albă se îndepărtează, femeia aleargă spre mașină, urmată de familia ei panicată.

La un moment dat, unchiul Nathan Murphy a apărut în cadru, gol pușcă, alergând să își salveze nepoata.

Nathan a căzut cu fața pe portiere mașinii tatălui său, ținând în brațe un tricou, iar tatăl lui i-a strigat: „Intră în mașină!”:

Între timp, Natalie a realizat că a făcut o greșeală și și-a anunțat familia că a găsit-o pe fiica ei Lucy. Nathan s-a întors în casă, iar familia lui a început să râdă.

„M-am trezit auzind țipete. Am deschis fereastra și am crezut că cineva a fost călcat de mașină sau a fost înjunghiat sau așa ceva. Am sărit din pat, am încercat să-mi găsesc hainele și am sfârșit agățând doar un tricou, crezând că sunt pantalonii. Așa am fugit pe scări. Am auzit «răpire» și m-am gândit că e grav.

Sunt un bărbat mare, am 114 kilograme, dar pot să mă mișc, atunci când e nevoie. Din cauza adrenalinei, la un moment dat, mi-am simțit genunghii slabi și am căzut, pur și simplu. Când am intrat în mașină am văzut-o pe Lucy apărând, așa că am ieșit. Atunci m-a lovit rușinea!

M-am simțit penibil și m-am gândit că sper ca una dintre mame să nu mă reclame, pentru că era plin de copii acolo”, a spus el.

Mama lui Lucy a spus că după șocul inițial - cel pe care l-a suferit crezând că fiica ei a fost răpită - s-a distrat pe seama lui Nathan, căruia i-a apreciat intervenția.

Recomandari