Antena Căutare

Unul dintre americanii infectaţi cu Ebola A AJUNS în SUA

Unul dintre cei doi americani infectați cu virusul Ebola în Africa, în timp ce îngrijea victimele acestei epidemii, a ajuns în Statele Unite, unde a fost spitalizat într-o încăpere total izolată.

Unul dintre cei doi americani infectați cu virusul Ebola în Africa, în timp ce îngrijea victimele acestei epidemii, a ajuns în Statele Unite, unde a fost spitalizat într-o încăpere total izolată.

Doctorul Kent Brantly, în vârstă de 33 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Emory, care este situat în afara orașului Atlanta, fiind unul dintre centrele medicale ce au capacitatea pentru a trata bolile contagioase precum ebola.

Cel de-al doilea bolnav, Nancy Writebol, lucrător umanitar, va fi transferată în câteva zile, însă preşedintele organizaţiei umanitarăe Samaritan Purse, Bruce Johnson, a declarat pentru CNN că nu are o evaluare nouă a stării de sănătate a doctorului Brantly, în vârstă de 33 de ani.

"Ultimul bilanţ de sănătate pe care îl am datează de vineri. Starea sa era atunci staţionară dar rămăsese foarte gravă", a adăugat el. Dar, a subliniat Johnson, "poate fi transportat şi a putut să se ridice, ceea ce este încurajator"
.

Cei doi bolnavi au contractat virusul Ebola în Liberia, una dintre cele trei ţări care se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent, responsabilă de moartea a 729 de persoane din cei 1.300 de bolnavi infectaţi începând din martie.

Explozie în China! 65 de oameni au murit... Israelul și-a retras o parte din blindate!...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x