Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Unul dintre cei mai temuti interlopi, "Nasul" mafiei ruse, a fost asasinat in centrul Moscovei

Unul dintre cel mai temut interlop rus, "nasul" mafiei Aslan Usoyan, cunoscut ca "Bunicul Hassan", a fost impuscat mortal, miercuri, in centrul Moscovei. Asasinul a folosit o pusca cu luneta, transmite un comunicat al politiei, remis imediat dupa atentat

Un lunetist a deschis focul si a tras de sase ori, de la o fereastra a unei case din apropiere, asupra lui Usoyan, in timp ce acesta iesea dintr-un restaurant situat in cartierul moscovit Arbat. Victima a fost impuscata in cap.

O femeie, care trecea intamplator prin zona, a fost de asemenea ranita in zona pieptului si a fost transportata la spital.

"Bunicul Hassan" a reusit sa scape din doua tentative de asasinat la adresa sa. In 1998, in Sochi, un individ a tras asupra lui, dar ranile nu i-au pus viata in pericol. Un alt incident grav, in care a fost implicat Usoyan, a avut loc in Moscova, in 2010. Atat el, cat si unul dintre garzile sale de corp, au fost atunci raniti grav intr-un schimb de focuri stradal.

Aslan Usoyan, de nationalitate kurda, s-a nascut la Tbilisi, in 1937. El este banuit ca ar fi controlat cele mai periculoase grupari mafiote din Rusia si din tarile invecinate.

Sursa: Antena 3

Foto: Hepta

Recomandari