Antena Căutare

UPDATE! Ministerului Muncii: Spania nu a facut nicio notificare oficiala la CE privind restrictionarea accesului romanilor

Spania va restrictiona piata muncii pentru romani, anunta Radio France International, care citeaza surse europene. Potrivit RFI, Guvernul de la Madrid va lua aceasta masura pana la sfarsitul saptamanii, cand va notifica Uniunea Europeana si statele membre.

UPDATE! Spania nu a facut nicio notificare oficiala la CE privind restrictionarea accesului romanilor pe piata muncii, fiind vorba doar de o intentie, iar o astfel de decizie ar trebui fundamentata ca urmare a unor schimbari radicale pe piata muncii, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Ministerului Muncii, potrivit Mediafax.






Decizia nu ii afecteaza insa pe romanii care deja muncesc legal in aceasta tara. Cei care vor sa plece sa lucreze in Spania, vor avea nevoie de un permis de munca.


Foto: jordanink.wordpress.com

Scandalul News of the World: Seful Scotland Yard si adjunctul sau au demisionat... Mai multi membri ai grupului de hackeri Anonymous, arestati de FBI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x