Antena Căutare

Uruguay: Guvernul va scoate la vanzare tigari cu marijuana, pentru a stopa traficul de droguri

Vesti bune pentru consumatorii de cannabis din Uruguay! In curand, guvernul va scoate la vanzare tigari cu marijuana, intr-o incercare disperata de a descuraja traficul de pe piata neagra, informeaza Daily Mail.

Uruguay: Guvernul va scoate la vanzare tigari cu marijuana, pentru a stopa traficul de droguri
| legaljuice.com

Fumatorii de cannabis vor putea cumpara, lunar, maxim 40 de grame de marijuana. Pentru ineditele tigari, cetatenii din Uruguay vor scoate din buzunare aproximativ 33 de dolari.

Prin aceasta masura, guvernul spera sa limiteze traficul de droguri si, implicit, sa reduca din influenta “gigantilor” de pe piata neagra. De altfel, presedintele Jose Mujica a anuntat, recent, ca exista planuri pentru cultivarea a 150 de hectare de cannabis.

Vezi si... Prin referendum, americanii din statul Washington au legalizat marijuana. In Maine s-au oficializat casatoriile intre homosexuali

“Pierdem lupta cu drogurile in America de Sud. Cineva trebuie sa faca primul pas”, a spus el. “Efectele negative ale consumului de marijuana sunt inofensive in comparatie cu violenta care exista pe piata neagra”, a declarat, la randul lui, ministru de Interne al tarii, Eduardo Bonomi.

Autoritatie au promis, de asemenea, ca tigarile cu marijuana vor fi supuse unui control riguros, pentru a nu exista indoieli cu privire la calitate. Acesta masura pare bizara, insa, tinand cont ca aproximativ 60% dintre cetatenii din Uruguay sunt impotriva vanzarii de cannabis.

Fostul presedintel al tarii, Tabare Vazquez, nu pare a fi de acord cu decizia guvernului. “Oamenii nu ar trebui sa consume marijuana, e foarte simplu”, a spus el.

foto: legaljuice.com

Barack Obama a avut sustinerea femeilor si a minoritatilor... Impas in Congresul american: Senatul ramane al democratilor, Camera Reprezentantilor a republicanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x